1 Ekim 2009 Perşembe

En Zayıf Halka! Hayır Fil Değil Mecazi Anlamda Halka

Eneee metrobüse mi biniceeeez, haydi kızlar diyete o zaman! Ama dikkatinizi çekerim bu sefer ArtDiyetli olmayı önermiyorum kesinlikle. Herkes İyiDiyetli olacak! Kim demiş ki en zayıf halka olmak her zaman kötüdür diye?

Zira can yoldaşım, arkadaşım Ayşacül ile metrobüs yolculuklarımızdan anladığım kadarıyla ne kadar zayıfsan, hayatta kalma şansın da bir o kadar yüksek oluyor.

Hepimiz formda olalım ki yolculuk sırasında ezilme büzülme ihtimalimiz azalsın. Malum metrobüsler kalabalık, az yer kaplarsak rahat rahat yolculuk ederiz. Ama nacizane şunu öneriyorum: Zayıflarken bel bölgesinde bir miktar can simidi bırakalım ki olur haa düşersek koruyucu görev üstlensinler.

Ayrıca yaw çok kilo aldım bu aralar, spora mı başlasam ne diyosanııııııız, işte size muhteşem fırsaaat :)

Metrobüsün en kalabalık olduğu saatlerde kendimize bir direk belliyoruz. Asılabildiğimiz kadar asılıyoruz. Sonrasında en keskin virajda direğe asılaraktan bacaklarımıza güç veriyoruz, böylece su kayağı yapabilmek için küçük alıştırmalarımız başlamış oluyor. Bu etabı geçtikten sonra artık denizde sporunuz yapmaya başlayabilirsiniz.

Söylemeden geçemiyciğim, Metrobüs sayesinde trafikte oyalanmadan süratle eve gittiğim için akşam yemek yediğim saat de 7 oldu :) Yani 8'den sonra bir şey yemeyerek de diyetime katkıda bulunabiliyorum.

Not: Bu yazıda görsel kullanılmamıştır. Tamamen hayal gücünüze bağlı takılabilirsiniz. Artık konserve mi düşünürsünüz, balık istifleri mi o size kalmış!

8 yorum:

  1. Pek sevgili arkadaşim Elif'in dediklerine hrfiyen katılmakla birlikte üstüme vazife olmayarak birkaç ekleme de yapmak istiyorum...

    Metrobüs çeviklik arttırır! Evet evet...Ben ki pısırık pısırık, tın tın yürümek suretiyle metrobüste hep en sona ve dona kalmış kişi, Elif sayesinde nasıl yer kapılacağını öğrendim. Çevikliğim arttı, gücüm kuvvetim yerine geldi. İşte size bir kaç ufak tüyo:

    Durakta ne çok ileride ne de çok geride olmamak suretiyle kendinize bir konum belirliyorsunuz...En önde bacaklarınız hafif iki yana açık ve kollarınız da gövdeden ayrı olmak kaydıyla (Red Kit'i hayal edin)metrobüsün yolunu gözlemeye başlıyorsunuz. İlk gelene atlamak gibi bir hataya düşmeyin. Zira ileride konuşlanmış güruh aç tavuklar gibi ilk metrobüsü beklemektedir. Ama ilk metrobüs kalkmadan heme arkasına yanaşan, sizin için biçilmiş kaftandır. Kapısı da tam önünüze denk gelirse oh ne ala...Farzedelim ki kapı sizden 50 cm ileriye denk geldi..İşte o anda bütün vücut kaslarınızı kullanmak suretiyle atılıverirsiniz (bir kaç antrenman öğrenmeniz için yeterli olacaktır)...Usulca içeri süzülüp ilk boş bulduğunuz yere oturursunuz.

    Amaaaa sakın ola ki nereye otursam ikilemine düşmeyin. Ortada kalıverirsiniz benden demesi.

    Konuyu buradan diyete bağlayacak olur isek...Bu noktada Elif'in dediğinin tersine konu ArtDiyet'e bağlanıyor...Otura otura yaptığınız yolculuklar neticesinde Elif'in önerdiği spor hareketlerinden yoksun kalırsınız...Sonuç? Gelişen can simitleri, kalınlaşan baldırlar...Yarasın efenim :)

    YanıtlaSil
  2. Hahahahah aynısından kaynımda var, walla da var billa da var :)

    Ahahahahah koptum coni yaaaa, harbiden nasıl küçük mutluluklar yarattık kendimize, 10 dakikalık yolda oturabilmenin mutluluğu olsun, efendim önümüzde kapılarını açmış bekleyen boş metrobüsü görüp afallamanın verdiği şaşkın mutluluk olsun :)

    Ayrıca sensiz tadı yok oturmanın, artık bir kürek mahkumu gibi direk mahkumu yaptım kendimi, ayakta yolculuk ediyorum, böğüüüü geri dön geri dönn

    YanıtlaSil
  3. O zaman senin aracılığınla eğitim sistemini protesto ediyorum Canki! Duydum ki çok popülermişsin, elin kolun uzunmuş...Eminim YÖK başkanı da bu blog'u takip ediyor..Ulaşsın aban bi :D

    YanıtlaSil
  4. Hahahaha çözüm basit şekerim, sırf beni kırmamak için ya da spor olsun diye metrobüs ile karşıya geç sonra yine geçip okula gidersin. Ayol nolucek arkadaş hatrına çiğ tavuk yiyenler var, biz sana şinitzel yapıp veriyoruz :)))))

    YanıtlaSil
  5. Bir gün Zeki Müren de bizi görürse olur, neden olmasın? :)))

    YanıtlaSil
  6. Eneeee bana laflar hazırlamışşş abbboooooww

    YanıtlaSil
  7. hani madem moderatör var blog'unda yorumlarımdaki imla hatalarını düzeltip onaylasın bari :))))

    YanıtlaSil
  8. İmla hatasını yapmadan önce düşünücektin hanıııım, artık herşey içün çoaak geç :)

    YanıtlaSil